top of page
Search
  • Writer's pictureKatja Sutela

Ruuhka-vuotiaan rukous

Elämä.

Kiitos, että olen saanut niin paljon. Perheen, ystäviä, mielekästä tekemistä, jolla uskon olevan merkitystä. Suuntaviivat ja reitit olen itse saanut päättää, olen etu-oikeutettu ja siitä kiitollinen.

Silti välillä uuvuttaa.

Opeta minulle häikäistymään pienistä levon hetkistä. Kurki-aurasta taivaan kaarella, tuulessa taipuvasta kaislasta, Suomen Kuvalehden artikkelista (en ehdi koko lehteä kuitenkaan lukemaan) ja hyvästä kahvista. Siitä, että puolison autosta löytyi uusi radiokanava, joka soitti vanhaa soulia,. Siitä, että saan kuulla lapsemme soittavan aamuni iloksi. Se voittaa jopa soulin!

Jos saa toivoa, älä opeta kovalla kädellä, vaan lempeästi. Sillä tuntuu, että tällä hetkellä langat pysyy juuri ja juuri käsissä. Rakkaus lähimmäisiin tuo mukanaan huolehtimisen ja vastuun - se on välillä raskasta kantaa. Ei sillä, etteikö se antaisi myös paljon - ja vielä enemmän.

Anna minulle kärsivällisyyttä asioissa, joissa ei näy vastauksia ja joissa säätämiseni tekee vaan minut entistä väsyneemmäksi.

Auta minua näkemään kauneus juuri tässä hetkessä.

Elämälle kiitos, kun saan siltä niin paljon.

4 views0 comments

Recent Posts

See All

Kouluun on turvallista mennä

Koulut alkoivat eilen lähiopetuksen muodossa joululoman jälkeen, vaikka viime viikolla etäkoulun mahdollisuutta vilauteltiin eri tahojen toimesta. Kaikista räikein kommentti tuli mielestäni kuitenkin

Comments


bottom of page